logo-kaal Met het oog op jou Wie Wat Waar Wanneer Weetjes Welkom

Wetenswaardigheden

Mindfulness beoefenen

Hier kun je een aantal oefeningen beluisteren ter kennismaking en ondersteuning van het trainen van de aandacht.

Praktijk Mhooj - Audiomateriaal

Annalies voorziet in audio-materiaal dat zij zelf ontwikkelt en inspreekt. Deze CD's zijn professioneel opgenomen in samenwerking met Studio Forte. Recent is de CD-serie Compassie uitgekomen.

Compassie bevat de volgende zes CDs:

  • Adem als Anker
  • Bodyscan
  • Gelijkmoedigheid
  • Metta
  • Bewegen
  • Bewegen bij beperktheid

Neem voor een bestelling contact op met Annalies.

Annalies is te beluisteren via Insight Timer.

Presentatie: Aandacht in de Zorg

Annalies verzorgt met plezier een presentatie Aandacht in de Zorg op locatie. Wilt u een indruk krijgen van haar visie en opzet van een presentatie? Neem vrijblijvend contact op met Annalies.

Mhooj werkzaam bij Family Supporters Flevoland

Vanaf 1 juni 2019 is Annalies als zelfstandige werkzaam bij Family Supporters in de regio Almere. Zij werkt hier als (sociaal psychiatrisch) verpleegkundige en psychosociaal therapeut, outreachend, direct in het thuismilieu van de aangemelde cliënt. Ook ten behoeve van ouderenzorg. Zie Family Supporters.

Mhooj werkzaam in De Zwolse Tulp Zwolle

Vanaf 1 augustus 2019 is Annalies 8 uur per week als zelfstandige POH-GGZ werkzaam in de huisartsenpraktijk De Zwolse Tulp (Assendorp Zwolle). Deze huisartsenpraktijk is gericht op het bevorderen van positieve gezondheid - 'Leefstijl als medicijn'. Zie De Zwolse Tulp.

Mindful met je baby

De training 'Mindful met je baby' is al een tijdje in de omgeving van Amsterdam te volgen. Vanaf mei 2019 geeft Annalies de training 'Mindful met je baby' in Zwolle! Heb je interesse? Meld je dan per direct aan, zodat je kans maakt om in aanmerking te komen voor een gereduceerd tarief. Interesse als organisatie? Annalies onderzoekt graag de mogelijkheden tot samenwerking. Informatie Trainingsaanbod Mhooj Mindful met je Baby.

Mindfulness en ouderdom - TANDEM

TANDEM betekent Training in Aandacht voor mensen die kampen met Dementie en de Mantelzorger om deze oudere heen. Het is een recent ontwikkelde training, gebaseerd op de 8-weekse Mindfulnesstraining. Annalies wil graag de training geven als zelfstandige binnen een organisatie. Heeft u interesse als deelnemer of als organisatie, neem dan contact op met Annalies. Zie verder Tandem-project en Trainingsaanbod Mhooj TANDEM

Boek: Mindfulness en (on-)geloof in dialoog

Tweede druk: Mindfulness en (on)geloof, in dialoog van Annalies Otten - Hagen.

logo-mhooj

Klik hier voor meer informatie of om het boek te bestellen. Tevens verkrijgbaar in het winkeltje van de Dominicanenkerk aan de Assendorperstraat in Zwolle.

Trainingsmateriaal Breathworks - Leven in balans.

Mhooj voorziet in het complete Nederlandse trainingsmateriaal ten behoeve van de Breathworks-training, vanaf 2016 (geactualiseerde versie Mindfulness for Health). Het trainingsmateriaal - map en CD-box - is verkrijgbaar via Annalies.

Katern: Mindfulness vervolgen — Opmaat naar Compassie

Annalies heeft een katern Mindfulness vervolgen - Opmaat naar Compassie geschreven. Hierin verwerkt Annalies onder meer de extra informatie die zij mondeling tijdens de mindfulness-sessies deelt en de kern-thema's van de eerste 4 sessies van de volledige 8-weekse-Compassietraining MBCL. Voorts worden de dhamma-talks vanuit gevolgde EAMBA-retreats 2017 (J. Peacock) en 2019 (J. Dartington), integraal verwerkt. Het katern, een groeidocument, inspireert tot het bevorderen van Mindfulness als stijl van leven. Het katern is verkrijgbaar via Annalies.

Mhooj - columns en essays 2019

Overige documenten inhoudelijk

Overige documenten therapie-inhoudelijk

Klachten-procedure

Links

praktijk Met het oog op jou
contactpersoon Annalies Otten - Hagen
telefoon 064 746 25 43
email info@mhooj.nl
Follow Me on Pinterest Follow Me on Instagram