logo-kaal Met het oog op jou Wie Wat Waar Wanneer Weetjes Winkel Welkom

Nieuws - Samenwerking - Links

NIEUW mei 2020: PODCAST 'Compassievol omgaan met ongemak.'

Annalies voorziet in audio-materiaal dat zij zelf ontwikkelt en inspreekt en professioneel worden opgenomen, waaronder een CD-box Compassie.

Op grond van jaren directe werk-ervaring in relatie tot chronische e/o terugkerende klachten - lichamelijk, mentaal psychisch e/o psycho-sociaal van aard - heeft zij de podcast 'Compassievol omgaan met ongemak' ontwikkeld en recent ingesproken.

Klik hier om een aantal oefeningen te kunnen beluisteren en ter kennismaking met deze nieuwe Podcast.
Ga naar winkel om MHOOJ-audiomateriaal te bestellen.

NIEUW mei 2020 Boek: MHOOJ terwijl u wacht

Annalies is auteur van twee boeken, een syllabus, trainingsmateriaal en diverse columns en essays.

Recent verscheen de tweede druk van 'MHOOJ terwijl u wacht':
logo-mhooj

Ga naar winkel voor informatie en bestelling van dit product en de andere producten. Ook vindt u hier de columns en essays, welke u (gratis) kunt downloaden.

Presentatie: Compassie in de Zorg

Annalies verzorgt met plezier een presentatie Compassie in de Zorg op locatie. Zij werkt in dit kader graag samen, onder meer met Lies Domburg. Zij schrijft over dit thema in Contact - Nurse TALK.

Klik hier voor vrijblijvende informatie en kennismaking.

Mhooj inzetbaar als zelfstandige: Family Supporters Amsterdam en Flevoland

Annalies is tevens als zelfstandige werkzaam bij Family Supporters in de regio Almere. Zij werkt hier als (sociaal psychiatrisch) verpleegkundige en psychosociaal therapeut, outreachend, direct in het thuismilieu van de aangemelde cliënt. Hierbinnen is zij toenemend actief binnen de ouderenzorg. Zij is inzetbaar ten behoeve van consultatie aan professionals (bijv. wijkverpleegkundigen) en/of de client, bij wie complicerende factoren in de context van GGZ een rol spelen. Annalies is hierbij specifiek gericht op het bevorderen van compassie in relatie tot de oudere mens en diens directe natuurlijke en professionele omgeving. Zij zoekt hiertoe samenwerking met een enthousiaste GZ-psycholoog in Almere en op termijn ook in Zwolle. Zie Family Supporters.

Mhooj inzetbaar als zelfstandige: POH-GGZ in De Zwolse Tulp

Annalies is tevens als zelfstandige POH-GGZ werkzaam in de huisartsenpraktijk De Zwolse Tulp (Assendorp Zwolle). Deze huisartsenpraktijk is gericht op het bevorderen van positieve gezondheid - 'Leefstijl als medicijn'. Zie De Zwolse Tulp.

Overige documenten inhoudelijk

Overige documenten therapie-inhoudelijk

Klachten-procedure

Links

praktijk Met het oog op jou
contactpersoon Annalies Otten - Hagen
telefoon 064 746 25 43
email info@mhooj.nl
Follow Me on Pinterest Follow Me on Instagram